Порошенко терміново звернувся до Зеленського після погроз Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко терміново звернувся до Зеленського після погроз Путіна

Порошенко терміново звернувся до Зеленського після погроз Путіна
Джерело:  online.ua

Політсила колишнього президента України Петра Порошенка терміново звернулася до українського лідера Володимира Зеленського. "Європейська солідарність" вимагає від глави держави оперативно відреагувати на заяви-погрози очільника Кремля Володимира Путіна про "споконвічно російські території" і "спроби розібратися з частиною України". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт політсили.

"Партія "Європейська Солідарність" обурена цинічними заявами Путіна щодо того, що частина території України як суверенної держави може розглядатися як "російські землі". Вважаємо, що ці заяви містять в собі неприкриту погрозу щодо подальшого розгортання військової агресії проти України. Вимагаємо від президента та Верховного Головнокомандувача України Володимира Зеленського дати публічну оцінку таким заявам", - заявили у Порошенка.

Як відомо, 19 грудня очільник Кремля Володимир Путін під час пресконференції заявив, що все Причорномор'я і східна частина України – це споконвічно російські території, і тепер РФ з цим розбирається. Окрім того, російський президент обурив мережу заявою про те, що нібито вперше про українців, як про окремий етнос заговорив шляхтич Речі Посполитої Станіслав Потоцький.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, нещодавно заступник голови НАК "Нафтогаз"Юрій Вітренко поділився важливими подробицями переговорів українського лідера Володимира Зеленського та очільника Кремля Володимира Путіна на нормандському саміті щодо ймовірного газопостачання в Україну. Він зізнався, що чимало моментів зустрічі його просто шокували.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?