Bentley представила найдорожчу автівку у своїй історії - її варто побачити
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Bentley представила найдорожчу автівку у своїй історії - її варто побачити

Bentley представила найдорожчу автівку у своїй історії - її варто побачити
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий англійський виробник автомобілів люкс-класу компанія Bentley і найстаріше британське кузовне ательє Mulliner нарешті презентували баркетту Bacalar. Варто звернути увагу на те, що це ексклюзивний родстер з оригінальним екстер'єром, створений на базі купе Continental GT. Згідно з останніми даними, новинка стане першим двомісним автомобілем Bentley з 1930 року і буде випущена тиражем всього 12 екземплярів. Ціна, звичайно, багатьох просто шокує - від 1,5 мільйона фунтів стерлінгів. Що цікаво, весь тираж ексклюзивного автомобіля вже проданий, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт компанії.

За словами представників Bentley, головна особливість Bacalar - створений з нуля за мотивами прототипу EXP 100 GT кузов. Ательє Mulliner вдалося зберегти на дрібносерійному родстер спадкоємність з концептом за рахунок структури задніх ліхтарів, малюнка 22-дюймових колісних дисків і форми передніх фар. Зверніть увагу на те, що зі звичайним кабріолетом Continental GTC новинку ріднять тільки дверні ручки - всі інші елементи були розроблені спеціально для Bacalar.

Що цікаво, новий Bacalar схожий на донорський кабріолет. за словами фахівців, подібності підкреслюють віртуальні прилади, «тригранна» панель, селектор трансмісії і конфігурація центрального тунелю.

"У автівки оригінальний кермо, дверні карти і графічний інтерфейс, інше оформлення повітропроводів по центру, спеціальні сидіння з натуральної вовни з 148 тисячами стібків. Особливий штрих - використання для обробки салону дерева з торф'яних боліт, вік якого перевищує 5000 років. Також наявний ексклюзивний комплект дорожніх сумок, виконаних з тих же матеріалів і в тій же кольоровій гамі, що й сидіння", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський виробник електромобілів Tesla повідомив, що розробив нову унікальну технологію, яка дозволить скоротити час підзарядки машин до 15 хвилин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?