Як залишатися в ідеальній формі без дієт - секрет Маші Єфросиніної
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як залишатися в ідеальній формі без дієт - секрет Маші Єфросиніної

Як залишатися в ідеальній формі без дієт - секрет Маші Єфросиніної
Джерело:  online.ua

Зірка українського телебачення Маша Єфросиніна регулярно ділиться із фанатами секретами своєї краси та прекрасного самопочуття. Нещодавно вона розповіла про те, що для підтримки фігури у хорошому стані необхідно пити, коли ви зголодніли. Про це вона написала в своїх соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

Наразі ведуча разом із родиною дотримується правил карантину та перебуває на самоізоляції. Красуня ділиться з шанувальницями корисними порадами, як стосуються домашнього догляду за собою, харчування та іншими секретами розкішного зовнішнього вигляду. Окремий пост вона присвятила своєму раціону.

Єфросиніна наголосила, що вона завжди проти дієт. Після тривалої боротьби із зайвою вагою жінка зрозуміла, що дієти це - зло.

 "Я за дисциплінований і раціональний підхід до свого харчування", - каже Маша.

Вона розповідає, що одним із найважливіших компонентів її раціону є суп-пюре, адже, за її словами, можна "обдурити" апетит за допомогою пиття.

"Коли ми здійснюємо жувальні рухи, в наш мозок надходить інформація, що в організмі є їжа, її треба перетравлювати. Можливо, навіть відкладати, якщо це зайва їжа. Але коли ви п'єте, мозок цю інформацію не отримує. Але водою насититися не можна, проте її може замінити сюп-пюре. Люблю робити його з гарбуза, шпинату. В мережі є безліч рецептів. Тільки єдине, дівчатка, – без вершків, сметанки, молочка. Якщо там буде вершкове масло, молоко, то ви даремно витрачаєте час", - пояснює ведуча.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що нещодавно відбулася довгоочікувана прем’єра нового кліпу популярного українського рок-гурту The Hardkiss на пісню "Гора". Головну роль в кліпі зіграла фронтвумен гурту Юлія Саніна, яка постала в відео в декількох неочікуваних образах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?