Несподіваний поворот - Бейонсе приготувала приголомшливий сюрприз шанувальникам
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Несподіваний поворот - Бейонсе приготувала приголомшливий сюрприз шанувальникам

Несподіваний поворот - Бейонсе приготувала приголомшливий сюрприз шанувальникам
Джерело:  online.ua

Американська поп-діва Бейонсе не втомлюється дивувати шанувальників своєю творчістю. На цей раз зірка приготувала приголомшливий сюрприз фанатам - вона зняла візуальний альбом Black Is King для стрімінгового сервісу Disney +, прем'єра якого відбудеться 31 липня. Трейлер візуального альбому Бейонсе вразив мережу. Менш ніж за добу його переглянули майже 1,5 млн користувачів, які в захваті від відео, передає ONLINE.UA.

Бейонсе стала сценаристом і режисером цікавого фільму. Ролі в ноьму зіграли сама Бейонсе, її чоловік Джей Зі, близнюки Румі і Сір і колега по Destiny's Child Келлі Роуленд.

"Цей фільм - вікова історія, яка допоможе відновити сьогодення. Це возз'єднання культур і загальних надій поколінь. Історія про зламаних людей, які втратили незвичайний дар і цілеспрямованість", - прокоментувала свою нову роботу Бейонсе.

Співачка зазначила, що в цьому візуальному альбомі хотіла показати елементи історії темношкірих людей і африканські традиції, сучасність і універсальність, а також те, що насправді означає знайти себе.

Як відомо, в основі альбому Бейонсе Black Is King - саундтреки з платівки The Lion King: The Gift, на яку співачку надихнув рімейк мультфільму "Король Лев". У ньому Бейонсе озвучувала одного з персонажів мультфільму - Налу, подругу Сімби.

Відзначається, що свій візуальний альбом Бейонсе приурочила річниці прем'єри фільму "Король Лев". Роботу над проєктом вона вела протягом року.

Шанувальники в захваті від нової роботи Бейонсе. Вони вважають, що в відео є потужний посил для всього світу.

"Ось це так! Несподіваний поворот", "Підвищення обізнаності - краще, що вона може зробити на цьому етапі своєї кар'єри, я так пишаюся нею", "Захоплююся твоєї відданістю просуванню і розуміння афроамериканської культури", - коментують шанувальники трейлер візуального альба Бейонсе Black Is King.

Нагадаємо, Black is King стане одним з трьох проєктів, які Бейонсе зробить для сервісу Disney + в рамках укладеного в цьому році контракту на 100 млн доларів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що пісня Бейонсе Crazy in Loveм потрапила в рейтинг 100 кращих композицій XXI століття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?