Хіба ж таке можливо - фанати сперечаються через нове відео Тіни Кароль
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Хіба ж таке можливо - фанати сперечаються через нове відео Тіни Кароль

Хіба ж таке можливо - фанати сперечаються через нове відео Тіни Кароль
Джерело:  online.ua

У чарівної української співачки Тіни Кароль під час карантину з'явилося більше часу для соціальних мереж та спілкування із відданими фанатами - як виявилося, красуня відпочиває не лише від гастролей та насиченого графіка, а й від косметики. Окрім того, артистка ніколи не боїться демонструвати своїм шанувальникам, як виглядає без мейкапу, хоча доволі часто їй доводиться зіштовхуватися із жорсткою критикою. Наразі співачка у своєму заміському будинку насолоджується відпочинком на свіжому повітрі поряд з розкішними трояндами та ділиться яскравими світлинами в Інстаграмі, передає ONLINE.UA.

Артистка вкотре вирішила нагадати своїй армії фанатів, що виглядає бездоганно навіть у буденному одязі та без сценічного макіяжу. На фан-сторінці Тіник з'явилось зворушливе відео зірки у домашній атмосфері. Поблизу приватного будинку співачки розцвіли троянди яскраво-рожевого кольору, які вона вирішила показати на всю країну.  У джинсовому піджаку оверсайз та кепці, яка прикривала обличчя, Тіна Кароль схилилась до квітів. На її обличчі не було макіяжу, а світле волосся вона залишила розпущеним. Свою фантастичну природну красу співачка демонструє не вперше. Схоже, влітку вона вирішила відмовитися від косметики, якою постійно обтяжує свою шкіру під час зйомок.

Фанати зразу ж кинулися коментувати відео, на якому Тіна продемонструвала свою природню красу.

"Дуже сонячна, радісна людина. Дай бог вам янгола-охоронця з дуже великими крилами: процвітайте, творіть, а ми будемо насолоджуватися; Тіно, ти без макіяжу набагато красивіша, ніж з ним; Ви хоче сказати, що Тіна тут без мейкапу? Ніколи не повірю; ви чарівна - не слухайте хейтерів; хіба ж таке можливо, щоб жінка у її віці виглядала, як 18-річна дівчинка? якась магія; яка ж красуня; мені здається, що це просто фільтр; всі, хто пишуть огидні речі, - що ви тут забули?! Тіна - неймовірна! Це факт", - коментують відео співачки її фанати.

Як повідомляв ONLINE.UA, талановита українська реперка  Alyona Alyona зізналася, як живе насправді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?