Люди Путіна в Криму зганьбилися під час патріотичної акції - сміється увесь світ
Категорія
Світ
Дата публікації

Люди Путіна в Криму зганьбилися під час патріотичної акції - сміється увесь світ

Люди Путіна в Криму зганьбилися під час патріотичної акції - сміється увесь світ
Джерело:  online.ua

Люди російського президента Володимира Путіна щоденно потрапляють в найскандальніші ситуації, які невтомно обговорюють не тільки росіяни та українці, а й усі міжнародна спільнота. Так, 25 липня стало відомо, що російська бронемашина затонула у Керченській протоці під час патріотичної акції. Рятувальники встигли врятувати 5 людей - за попередніми даними, ніхто не постраждав. В Кремлі на цю ганебну ситуацію поки не відреагували, зате її вже активно коментують користувачі мережі з різних країн. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс" та телеграм-канал Mash.

Як розповідають очевидці та журналісти, БРДМ-2 рухався першим у колоні, коли вийшов на відрізок із сильною течією.

"Спочатку транспорт опинився у воді за планом – у межах заходів. Однак далі все пішло не так. Під час форсування одна з машин пішла на дно. Через сильну течію і раптового вітру системи не впоралися з водою. Рятувальники витягли 5 осіб із транспорту, що пішов під воду. Ніхто не постраждав. Зараз затонулу машину намагаються дістати з дна. Після інциденту маршрут акції довелося поміняти", - йдеться в повідомленні.

В мережі чимало користувачів вже встигли висміяти нову "успішну патріотичну акцію" команди Володимира Путіна.

"Найкраща новина за останні декілька днів; весь світ побачив "велич та могутність" російської армії, а також її "професіоналізм"; навіть не знаю, що більше мені зараз хочеться - плакати чи сміятися; я думаю, що Путіну сподобалося; що не кажіть, а дуже ефектно вийшло; в них навіть не вистачаэ розуму, щоб таке замовчувати та приховувати; це відео можна дивитися вічно; добре, що хоч людей змогли врятувати, а ці "іграшки Путіна" не жаль; захоплююча морська прогулянка для закінчилася купанням; як завжди - вони у своєму стилі; як не соромно - я в шоці; Вони ж можуть тільки калюжі на полігонах долати, а тут море!; класний результат - нічого не скажеш", - коментують новину користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно білоруський лідер Олександр Лукашенко зізнався, що готовий залучити збройні сили для наведення громадського порядку в країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?