Потап розповів про жахливу трагедію в житті Насті Каменських
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Потап розповів про жахливу трагедію в житті Насті Каменських

Потап розповів про жахливу трагедію в житті Насті Каменських
Джерело:  YouTube

Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, який виступає під псевдонімом Потап, зважився на неочікуване зізнання - він розповів про смертельну ДТП, у яку потрапила його дружина - талановита співачка Настя Каменських. Про це артист розповів під час YouTube-програми української журналістки та телеведучої Маші Єфросиніної "Екзамен", передає ONLINE.UA.

Потапенко вперше публічно наважився розказати про моторошний інцидент у житті своєї коханої, який стався дуже багато років тому, коли Настя Каменських лише розпочинала свою кар'єру та ще не зустрічалася зі своїм майбутнім чоловіком. За словами репера, співачка разом зі своїм колишнім хлопцем Володимиром Дятловим і його сім'єю їхала з Миколаєва до Києва. Автівка потрапила в аварію і перекинулася вісім разів. У ДТП загинули батьки Дятлова, а Каменських вибила головою лобове скло, вилетівши з машини. У ДТП Каменських пошкодила ногу та навіть голову. Потап уточнив, що ця жахлива трагедія сталася напередодні зйомки першого кліпу дуету Потап і Настя. Ймовірно йдеться про ролик "Без любви", що вийшов у 2006 році.

Згодом Настя Каменських написала написала пісню "Ты ушла" про всіх, кого втратила в цій аварії. За словами самого Потапа, саме в цей момент доля співачки і її ставлення до життя дуже змінилися, оскільки вона почала цінувати кожну мить та ніколи більше не звертала увагу на зауваження та критику хейтерів.

В мережі уже активно коментують відверте зізнання Потапа.

"Як багато ми не знаємо про наших улюблених артистів; Настя - молодчина! Вона змогла це пережити та довести усім, що навіть після найтемнішої ночі настає прекрасний світанок; важко повірити, що вона стільки пережила; Ангел-охоронець її врятував; моторошна історія... дуже жаль батьків її колишнього хлопця", - пишуть фанати зіркової пари.

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  фанати сперечаються через нове відео Тіни Кароль  без макіяжу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?