Пішов з життя 21-річний син українського співака Віктора Павліка
Категорія
Україна
Дата публікації

Пішов з життя 21-річний син українського співака Віктора Павліка

Пішов з життя 21-річний син українського співака Віктора Павліка
Джерело:  online.ua

7 серпня стало відомо, що син українського співака Віктора Павліка, Павло Павлік, помер після двох років боротьби з раком кісток. Останні дні життя хлопець провів у хоспісі, однак врятувати життя юнака так і не вдалось. Про смерть 21-річного сина Павла ексдружина Віктора Павліка, Лариса Созаєва, повідомила на особистій сторінці у Фейсбук, передає ONLINE.UA.

Жінка оприлюднила щемливо відео з маленьким сином, який читає молитву та зізналась, що він пішов з життя. Незадовго до втрати вона розповідала, що відверто говорить з сином про смерть та про те, що боротьба з саркомою хребців може завершитись летально.

"Бог забрав мого ангела", – прокоментувала Лариса Созаєва своє відео.

Згідно з останніми даними, що діагноз саркома хребців лікарі поставили Павлу ще 2 роки тому. За весь цей час юнак пройшов 18 курсів хіміотерапії і курс променевої терапії. Він регулярно обстежувався, проте з травня стан його здоров'я лише погіршувався. У нього боліли руки, почали відмовляти пальці, а останні місяці він пересувався лише в колясці. Павло Павлік мав намір припинити боротьбу з раком  у червні, адже вважав, що лікування безглузде. Проте згодом він пояснив, що не здався. Сам Віктор Павлік впродовж всієї хвороби сина підтримував його, а молода дружина співака зізнавалась, що батько миє і носить на собі Павла.

Варто нагадати, що Павло Павлік народився у третьому шлюбі Віктора Павліка з дружиною Ларисою Созаєвою 7 травня 1999 року. Батьки хлопця розлучились, проте їм вдалось зберегти дружні стосунки після розриву, а хвороба сина лише об'єднала колишніх. Після закінчення школи Павло вступив до Національної академії СБУ, проте встиг відслужити лише два роки. За цей час він був учасником військового параду на День Незалежності України й під час боротьби зі смертельною хворобою гідно підтверджував звання курсанта.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 29 березня  помер Олег Міщенко  — колишній заступник голови Київської ОДА, у якого до смерті діагностували коронавірус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?