Принц Гаррі зважився на неочікуваний крок - світ здивований
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Принц Гаррі зважився на неочікуваний крок - світ здивований

Принц Гаррі зважився на неочікуваний крок - світ здивований
Джерело:  online.ua

Нещодавно усіх шанувальників, які уважно стежать за усіма подіями в житті принца Гаррі та його дружини Меган Марк, здивувала неочікувана новина. Стало відомо про те, що принц Гаррі також долучився до документальної стрічки Netflix, трейлер якої вже опублікували у мережі. Згідно з останніми даними, у стрічці зірковий красень розповість глядачам про важливість Паралімпійських ігор і про те, як спорт допомагає людям з інвалідністю повернутись до звичного життя. Варто звернути увагу на те, що сам герцог Сассекський знає про це не за чутками: він заснував Ігри нескорених для ветеранів війни та досі співпрацює з організаціями, які допомагають їм. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Netflix.

Фільм "Фенікс, що постає" (Rising Phoenix) презентують на стрімінговій платформі Netflix вже 26 серпня. Наразі кіномани уже можуть насолодитися першим офіційним трейлером, який нещодавно оприлюднили в мережі. У відеородлику принц Гаррі наголошує: "Спорт як ніщо інше допомагає повернутися із найпохмуріших місць". На його переконання, Паралімпійські ігри не тільки впливають на спортсменів, але й людей, які спостерігають за змаганнями на трибунах чи вдома. Побачене завжди мотивує інших не здаватись і долати, здавалось би, найскладніші життєві труднощі.

Варто звернути увагу на те, що зірками стрічки стали військові та спортсмени з інвалідністю. Вже у фільмі глядачі побачать їхні історії та дізнаються, як вони зуміли досягнути успіху у спорті. Також принц Гаррі згадає про Ігри нескорених, які були започатковані 6 років тому. Що важливо розуміти, це один з небагатьох проєктів герцога Сассекського, з яким він би не зміг попрощатись. Принц Гаррі та Меган Маркл не пропускали змагання і особисто вітали переможців.

Шанувальники зіркової пари зізнаються, що здивовані тим, що принц Гаррі ніколи не забуває про знедолених та робить все можливе, аби цей світ став кращим, а люди - добрішими.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, стало відомо, із якою відомою співачкою зараз товаришують Меган Маркл та принц Гаррі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?