"Хрещений батько" повертається - коли можна буде насолодитися новою версією фільму
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Хрещений батько" повертається - коли можна буде насолодитися новою версією фільму

"Хрещений батько" повертається - коли можна буде насолодитися новою версією фільму
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий режисер Френсіс Форд Коппола неочікувано для всіх заявив , що в найближчому майбутньому представить нову версію фільму "Хрещений батько 3". Варто звернути увагу на те, що компанія Paramount Pictures вже підтвердила, що Френсіс Форд Коппола буде вносити зміни до фінальної стрічки трилогії "Хрещений батько". Згідно з останніми даними, режисер хоче зробити інший початок та закінчення стрічки. Окрім того, він планує додати музичні сцени і епізоди, яких глядачі ще не бачили. За словами Копполи, ця версія буде ближчою до його початкового задуму, який у 1990 році коригували представники Paramount Pictures. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання The Film Stage.

"Для цієї версії я створив новий початок і кінець, і додав деякі сцени, кадри та музичні відступи. З огляду на ці зміни та відновлені кадри, для мене це більш гідний фінал "Хрещеного батька" та "Хрещеного батька 2". Я вдячний, що мені дозволили його переробити", – підкреслив Френсіс Форд Коппола.

Варто звернути увагу на те, що стрічку мають намір презентувати у грудні 2020 року. Після прокату "Хрещений батько 3" з'явиться на онлайн-платформах.

Нагадаємо, що фільм "Хрещений батько 3" вийшов на великий екран у 1990 році та став завершальною у культовій трилогії "Хрещений батько". За сюжетом, події стрічки відбуваються за 20 років після попередньої частини. Мафіозі Майкл Карлеоне прагне розпочати легальний бізнес та відійти від кримінальних справ. Але його ж підлеглі заважають це зробити: у клані починаються заворушення, що змушує гангстера повернутись до кривавих методів ведення бізнесу. Головну роль у стрічці зіграв легендарний голлівудський актор Аль Пачіно. Також у фільмі зіграли: Даян Кітон, Талія Шайр, Енді Гарсія, Джо Мантенья, Елай Волак та інші.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка фільмів про Гаррі Поттера неочікувано для всіх зізналася, що стала жертвою насильства у 14 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?