У центрі Києва стався вибух у ресторані - є постраждалі
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Києва стався вибух у ресторані - є постраждалі

У центрі Києва стався вибух у ресторані - є постраждалі

17 вересня на Андріївському узвозі, що у центрі Києва, прогримів вибух в ресторані "Канапа"- наразі повідомляється про щонайменше двох постраждалих. За попередніми даними, вибухнули газові балони, однак ця інформація поки остаточно не підтверджена, передає ONLINE.UA з посиланням на допис "Інформатора" у Фейсбук.

Варто звернути увагу на те, що на місце події вже працюють правоохоронці, вибухотехніки, рятувальники ДСНС, а також карета "швидкої". В результаті потужного вибуху постраждали двоє людей, їх вже госпіталізували до лікарні. У момент вибуху чоловіки перебували на кухні ресторану та отримали опіки тіла. У ДСНС зазначили, що вибух був несерйозним.

Окрім того, представники поліції наголосили, що причина вибуху поки уточнюється. Раніше також з'явилася інформація, що всередині приміщення після вибуху спалахнула пожежа, однак її швидко загасили рятувальники.

Нагадаємо, нещодавно підрозділи ЗСУ на Донбасі знову зазнали втрат — двоє військовослужбовців отримали поранення через вибух. Приголомшливий інцидент стався неподалік від населеного пункту Шуми на Донеччині, де нещодавно зірвалася так звана інспекція окупантів, української сторони та ОБСЄ. За даними українського командування, обидва поранених наразі знаходяться у стабільному та задовільному стані, їх госпіталізували до Торецька.

Як повідомляв ONLINE.UA, 14 вересня на Дніпропетровщині рано вранці сталася кривава стрілянина, учасники якої наразі у повному складі невідомі. Жертвами інциденту стали щонайменше двоє осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?