ONUKA приголомшила своїх фанатів кліпом на пісню "CEAHC"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

ONUKA приголомшила своїх фанатів кліпом на пісню "CEAHC"

ONUKA приголомшила своїх фанатів кліпом на пісню "CEAHC"
Джерело:  online.ua

Відомий український гурт ONUKA 29 вересня представив довгоочікувану пісню "CEAHC" з нового майбутнього одойменного альбому, а також кліп до синглу. Цю пісню солістка Ната Жижченко написала навесні та описала в ній всі почуття та перестороги для її сина Сашка. Не можна не звернути увагу на те, що інтимний ліричний трек став найпроникливішим за усю музичну кар'єру ONUKA, адже коли співачка працювала над новим хітом, то перебувала у статусі вагітної матусі, відтак усі свої переживання вона вирішила помістити у новий трек, передає ONLINE.UA.

"СЕАНС" присвячений нашому синові Сашкові, і був написаний з думками про нього. Це сингл про боротьбу з упередженнями та стереотипами. Він про те, що я зараз на шляху до чогось більшого, на шляху до перемоги над своїми страхами. І тільки коли вдасться побороти їх, я знайду повну гармонію", - зізналася солістка гурту.

Варто звернути увагу на те, що режисером нового кліпу став чоловік солістки ONUKA – Євген Філатов. За його словами, зйомки кліпу проходили на Планерній горі і в лісі поблизу села Ходосівка, що на Київщині., і тривали понад добу. Що цікаво, на зйомках навіть був присутній син зіркової пари – Олександр, якому на той час був всього місяць. Як вже згадувалося раніше, Ната Жижченко народила хлопчика 14 травня  2020 року і весь термін вагітності приховувала від публіки.

"Ми знімали протягом доби, тому що було важливо показати, як день переходить у вечір, а потім в ніч – мене дуже надихає гра світла. Шлях, який долає героїня, блукаючи по лісі і зустрічаючись з дивовижними істотами, символізує боротьбу з внутрішніми протиріччями і страхами", – пояснив ідею кліпу Євген Філатов.

Не можна не згадати про те, що у відеокліпі знімальна команда також використала чимало костюмів, над якими працювала команда художниці і стиліста Лесі Патоки. Щоб їх створити знадобилося чимало речей вторинної переробки та підручних матеріалів.

"Обожнюю Онуку за неймовірне звучання, за чудернацькі і приголомшливі костюми та образи персонажів з кліпів! Ще не дивлячись кліп вже знала що буде щось захопливе) Так тримати команда Онуки!!!;  Як завжди круто і душевно із сенсом!)... Сумно одне, що у так звані "ТРЕНДИ" така крута українська музика чомусь не потрапляє; Як цього не вистачало!", - діляться враженнями від перегляду кліпу фанати гурту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Alyona Alyona представила свій кліп на пісню "Сумно"  та закликала українців не мовчати про насилля, аби врятувати своє життя та життя оточуючих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?