Порошенко на передовій біля Донецька: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко на передовій біля Донецька: з'явилося відео

Порошенко на передовій біля Донецька: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео візиту  президента України Петра Порошенка  на передову зони АТО в Донецьку область.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави держави.


"Заїхав на легендарний блок-пост "республіка міст" поблизу Пісок. Звідки наших хлопців з 128-ї бригади і нагородив за службу. Спасибі, хлопці, за високий бойовий дух, за силу і впевненість - переконався в них особисто. Поки ви несете службу на передовій - громадяни можуть відчувати себе в безпеці. Україна вдячна кожному з вас!", - написав Петро Порошенко.


Відомий український волонтер Роман Доник прокоментував поїздку президента в зону АТО, де проросійськими бойовиками ведуться активні бойові дії:


"Так, авантюра. Так, ризиковано. Так, президент, міністр оборони і начальник генерального штабу "шаряться" по Піскам і Водяному. Так, пацани виїхали з нуля, не знаючи навіщо, але отримали нагороди з рук першого. Так, це ми всі, в воюючій країні. і нехай кожна мразь на тому боці і в Московії знає, що не просто страху немає на самому верху за свої життя, але і будь-які ризиковані вчинки можуть робити перші особи держави. Це мотивує друзів і пригнічує поганих хлопців. А всім, хто бачить піар, раджу спробувати піаритися так само", - написав волонтер.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Роман Доник розповідав, що існувала реальна небезпека життю президента під час його поїздки на Донбас.


Нагадаємо,  Петро Порошенко в Водяне підписав указ про демобілізацію українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?