Ісландія на Євро-2016: мережу підкорює відео з емоційним коментатором
Категорія
Світ
Дата публікації

Ісландія на Євро-2016: мережу підкорює відео з емоційним коментатором

Ісландія на Євро-2016: мережу підкорює відео з емоційним коментатором
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на якому зображена реакція ісландського коментатора Гудмундура Бенедиктссона на  перемогу збірної Ісландії з футболу над командою з Англії в 1/8 фіналу Євро-2016 у Франції.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube на каналі SolarVideos.


Раніше Бенедиктссон став широко відомий завдяки своєму емоційному коментуванню матчу Ісландія-Австрія, перемога в якому дозволила ісландцям вийти в 1/8 фіналу чемпіонату.


"Пас у штрафну ... Повз! Матч завершено! Матч закінчився!! Матч закінчився!!!", - зриваючи голос, кричить Бенедиктссон після перемоги збірної Ісландії.


"Ми їдемо в Париж! Ми не їдемо додому! Ми ніколи не поїдемо додому!!! Тільки подивіться! Тільки подивіться!! Такого ніколи не було! Я не можу повірити своїм власним очам! Це ... Не будіть мене! Я хочу бачити цей божевільний сон! ", - не може утримати емоцій Бенедиктссон.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилося яскраве відео з реакцією жителів Ісландії на хід матчу їхньої збірної зі збірною Англії в 1/8 фіналу Євро-2016.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?