На Донбасі загинув знаменитий оперний співак: в мережі хвиля скорботи
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі загинув знаменитий оперний співак: в мережі хвиля скорботи

На Донбасі загинув знаменитий оперний співак: в мережі хвиля скорботи

У середу рано вранці, 29 червня, на Донбасі загинув відомий оперний співак з Парижа Василь Сліпак, який добровольцем пішов захищати Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-спільноту Євромайдан.
"Василь Сліпак, позивний Міф. Загинув смертю хоробрих. Так, це штамп, але зараз не час вправлятися в вишуканих словах... Коли ми прощалися в Києві перед твоїм виїздом на фронт, ти говорив: "Сьогодні плачу я, як зарубіжний гість, а наступного разу ти пиво виставляєш". І без базару, бро. Наступного разу за пивом - це в Києві, тому що на фронті не до пляшечки... наступного разу ми повинні були зустрітися в цю неділю, на позиціях. Я зібрав всі вантажі. Замовив, що ти просив... Тобі не знадобиться, побратим. Ти прийшов на війну з-за лаштунків опери. Твій голос підкоряв Європу, твій козацький чуб розвивався над французькою сценою... Тепер - завіса. Важка, свинцева завіса. Спочивай з миром, брате! Героям слава!", - написав журналіст Дмитро Крапивенко в Facebook.


Користувачі соцмережі також висловлюють слова скорботи і співчуття з приводу загибелі Василя Сліпака.
Ivan Alekseichuk: "Україна на цій війні втрачає цвіт нації, москалі - утилізують біологічне сміття".
Ivan Zubryckyj: "Царство Небесне і Вічна Пам'ять! Щирі співчуття родині та друзям, йдуть у Вічність свідомі і віддані Українці!"
Раніше повідомлялося, що українські військові, які перебувають у селищі Зайцеве, розповіли, що їх позиції майже кожен день обстрілюють не прості шахтарі, а професійні російські військові.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?