Теракт у Стамбулі: з'явилися нові відео з вибухом і терористами
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт у Стамбулі: з'явилися нові відео з вибухом і терористами

Теракт у Стамбулі: з'явилися нові відео з вибухом і терористами
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковані нові відео з аеропорту імені Ататюрка в турецькому Стамбулі, де в результаті трьох вибухів 28 червня загинули понад 40 осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter курдського активіста, який пише під ніком Gligo.
На відео видно момент одного з вибухів в аеропорту, також на кадрах видно ймовірного терориста, що стріляє з автомата АК-47.



Як повідомляв ONLINE.UA, в результаті трьох вибухів в аеропорту Ататюрка в Стамбулі 28 червня загинули мінімум 43 людини, більше 140 отримали поранення.
Генеральний консул України в Стамбулі Василь Боднар повідомив, що серед загиблих в результаті терактів в аеропорту Стамбула була українка.
Прем'єр-міністр Туреччини Біналі Йилдирим заявив, що за атакою на аеропорт Ататюрка в Стамбулі стоїть терористична організація ІДІЛ. Однак поки жодне угрупування не взяло на себе відповідальність за теракт в аеропорту.
Також стало відомо, що в в аеропорту імені Ататюрка на момент теракту перебувало семеро терористів, троє з яких здійснили вибухи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?