"Правий сектор" згадав знамениту арію загиблого на Донбасі співака: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

"Правий сектор" згадав знамениту арію загиблого на Донбасі співака: опубліковано відео

"Правий сектор" згадав знамениту арію загиблого на Донбасі співака: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У прес-службі «Правого сектора» опублікували некролог на смерть відомого оперного співака Василя Сліпака, який загинув на фронті під Донецьком.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на pravyysektor.info.
«Загинув смертю хоробрих боєць ДУК "Правий сектор" Василь Сліпак (позивний "Міф"), який воював у складі 1-ї окремої штурмової роти», - сказано в некролозі.
«Це сталося вранці 29 червня. Сталася атака ворога і «правосекторівці» давали відсіч. Сам же друг "Міф" "працював" за кулеметом. На жаль, ворожа куля калібру 12.7 мм, яку випустив снайпер з великокаліберної гвинтівки, потрапила в воїна. Також поранено двох бійців ДУК ПС», - повідомляють в «Правому секторі».
«Загибель побратима для нас і всіх українців є великою втратою. Адже Василь Сліпак - не тільки фронтовик, а оперний співак зі світовим ім'ям, один з кращих баритонів світу.
19 років він жив і працював у Франції, був солістом Паризької опери, але з початком російської агресії кинув європейську кар'єру і повернувся захищати Україну і став зразком українського патріота», - сказано в повідомленні.
У «Правому секторі» також повідомляють, що псевдонім "Міф" Василь Сліпак собі обрав від імені героя опери Фауст Мефістофеля.
«Він не був професійним солдатом, він був співаком», - пишуть у «Правому секторі».
У прес-службі ПС також опублікували відео з арією Тореодора, за виконання якої Василь отримав приз "Кращий чоловічий виступ" на міжнародному оперному фестивалі в Армелі.
«Василь Сліпак, великий артист, - загинув як воїн. Як великий Воїн Нації», - висловлюють свої співчуття у «Правому Секторі».


Як повідомляв ONLINE.UA, в соцмережах прокотилася хвиля скорботи з приводу загибелі Василя Сліпака.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?