СБУ спіймала бойовика ДНР, який розповів цікаві речі: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ спіймала бойовика ДНР, який розповів цікаві речі: з'явилося відео

СБУ спіймала бойовика ДНР, який розповів цікаві речі: з'явилося відео

Біля селища Станиця-Луганська в зоні проведення антитерористичної операції затримали бойовика так званої ЛНР, який розповів про участь російських військовослужбовців у бойових діях на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Служби безпеки України.
Відзначається, що бойовика затримали після того, як він в обхід блок-постів перейшов лінію розмежування. Раніше він входив до складу банди бойовиків "Рим" і брав участь в зіткненнях зі Збройними силами України в Дебальцевому і Щасті, за що отримав медаль від терористів.
Затриманий стверджує, що він неодноразово був свідком участі російських військовослужбовців в бойових діях проти бійців ЗСУ, а в квітні 2015 року біля міста Щастя особисто бачив перехід на територію України диверсійної групи під командуванням російських ГРУшників Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова.


Як повідомляв ONLINE.UA, спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що з моргів Донецька до Росії були вивезені тіла 26 російських військових, убитих на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?