Бойовиків ДНР-ЛНР засмутили щодо виборів на Донбасі: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовиків ДНР-ЛНР засмутили щодо виборів на Донбасі: опубліковано відео

Бойовиків ДНР-ЛНР засмутили щодо виборів на Донбасі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Олександр Михельсон розповів про  підсумки переговорів Тристоронньої контактної групи в Мінську.


Про це він розповів у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.


"Політична підгрупа в Мінську сьогодні настільки ні до чого не домовилася, що таку людину, як я, наприклад, який вважає, що взагалі не варто домовлятися з терористами, це просто радує. Так званий глава" парламенту "ДНР Денис Пушилін і ще кілька подібних осіб зробили на своїх сайтах офіційні заяви, що переговорний процес в політичній підгрупі відкинутий на рік назад. Що питання виборів і легалізації цього бандитського режиму в цій окремій території відкинутий на рік назад", - розповів Міхельсон.


На думку журналіста, це не може не радувати.


"Краще було взагалі не починати, але якщо вже почали, то краще нехай вже на рік назад відкинуто, в цьому вже є якийсь позитив", - вважає він.



Більше дивіться у  відеоблозі Олександра Міхельсона на ONLINE.UA: Війна і переговори по Донбасу: три поганих і тривожних сигналу для України

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?