Міномети, БМП і снайпери: на Донбасі бойовики вдарили з усього підряд
Категорія
Україна
Дата публікації

Міномети, БМП і снайпери: на Донбасі бойовики вдарили з усього підряд

Міномети, БМП і снайпери: на Донбасі бойовики вдарили з усього підряд

За минулу добу бойовики 62 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових в  зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі  з забороненої Мінськими угодами зброї.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-цент штабу АТО.
«На Донецькому напрямку з забороненої Мінськими угодами 122-мм артилерії окупанти випустили 34 снаряди по нашим опорним пунктам в Авдіївці та 28 - в Пісках. Крім цього, по захисникам Авдіївки ворог бив з 120 і 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також, 120 і 82 мм міномети і БМП противник застосував в селищі Луганське, міномети калібру 82 мм - в Троїцькому, гранатомети - в Новгородському, Пісках, Новоселівці Другій, біля шахти Бутівка, а великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю - в Зайцевому», - йдеться в повідомленні.
У штабі АТО відзначили, що бойовики не припиняють збройні провокації на Маріупольському напрямку.
«Наших воїнів в Широкиному і Старогнатівці обстріляли зі 120 мм мінометів. Міномети калібру 82 мм і гранатомети противник застосував поблизу Красногорівки, Талаківки і Водяного, а біля Мар'їнки і Широкино - активізувалися ворожі снайпери. На Луганщині окупанти вели мінометний вогонь по Старому Айдару, а Новоолександрівці обстріляли з гранатометів і великокаліберних кулеметів», - повідомляє прес-центр штабу АТО.
Нагадаємо,  21 липня в зоні АТО на Донбасі бойовики атакували опорний пункт Збройних сил України в Мар'їнці, але отримали гідну відсіч і панічно втікли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?