Теракт у Мюнхені: з'явилися скандальні відомості про стрілка та фото його жертв
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт у Мюнхені: з'явилися скандальні відомості про стрілка та фото його жертв

Теракт у Мюнхені: з'явилися скандальні відомості про стрілка та фото його жертв

За даними німецьких слідчих,  стрілок, який убив у Мюнхені 9 осіб, страждав важким психічним захворюванням з ряду депресивних.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.
На прес-конференції в Мюнхені прокурор Томас Штайнкраус-Кох розповів, що 18-річний німець іранського походження, підозрюваний у скоєнні злочину, повинен був спостерігатися у лікаря. Нападник навчався в школі, під час обшуку у нього в кімнаті було виявлено велику кількість матеріалів з газет і журналів з інформацією про напади одинаків з вогнепальною зброєю в результаті "раптових божевіль".
Reuters повідомляє, що поліція Баварії не виявила зв'язок того, хто стріляв у торговому центрі в Мюнхені з терористичним угрупуванням ІДІЛ.
У мережі з'явилися перші фотографії жертв трагедії у Мюнхені, яким було по 13 років:


Нагадаємо, в ході стрілянини в Мюнхені 22 липня були поранені 27 осіб, з них 10 перебувають у важкому стані. Стрілок вбив 9 осіб, а потім вистрілив собі в голову.
Раніше поліція Мюнхена повідомила, що серед загиблих в результаті нападу на торговий центр "Олімпія" є підлітки, а серед поранених - діти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?