Під Києвом з'явився блокпост для хресної ходи: опубліковане фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Під Києвом з'явився блокпост для хресної ходи: опубліковане фото

Під Києвом з'явився блокпост для хресної ходи: опубліковане фото

На в'їзді у передмістя Києва, Бориспіль, активісти встановили «блокпост», аби зустріти учасників  хрестної ходи, організованої Московським патріархатом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата від «Батьківщини» Ігоря Луценка.

"Блокпост на в'їзді до Борисполя з метою підготовки до московської ходи", – написав він.



Бориспільський блокпост для зустрічі хресної ходи УПЦ МП/Facebook Ігоря Луценка

У свою чергу, лідер громадської організації ОУН Микола Коханівський повідомив, що поліція не дозволила активістам встановити намети на Житомирській трасі, аби не пустити до Києва учасників хресної ходи УПЦ МП.

Коханівський розповів, що полісмени не дали активістам ОУН встановити намети на узбіччі 19-го кілометра траси Київ-Житомир.

"Нам не дали встановити намети. На місці знаходяться наші активісти, а також наші побратими з батальону "Миротворець". Ми хочемо зустріти цю ходу", – сказав він.

Також Коханівський додав, що представники поліції не пояснили, чому на узбіччі за межами Києва не можна поставити намети.

Окремо він повідомив, що активісти розраховують на зустріч із хресною ходою 25 липня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соцмережі відреагували на оригінальні пропозиції зустрічі хресної ходи УПЦ МП із використанням символіки бойовиків ДНР-ЛНР та Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?