Сили АТО відбили атаку ворожих ДРГ: бойовики понесли втрати
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили АТО відбили атаку ворожих ДРГ: бойовики понесли втрати

Сили АТО відбили атаку ворожих ДРГ: бойовики понесли втрати
Джерело:  online.ua

Сили АТО  на Донбасі  відбили атаку ворожих диверсійно-розвідувальних груп, в результаті чого бойовики понесли втрати і відступили.


Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на штаб АТО.


"За минулу добу російські окупаційні війська 77 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО, в тому числі з забороненої Мінськими угодами зброї. Зокрема, 40 обстрілів зафіксовано на Маріупольському, 19 на Донецькому і 18 на Луганському напрямках", - ідеться в повідомленні.


Згідно з інформацією штабу, на Маріупольському напрямку ворог був найбільш активний в Мар'їнці, на Донецькому напрямку - під Авдіївкою.


"Активізувався ворог і в Луганській області. Зокрема, в районі Новозванівка наші бійці відбили три атаки ДРГ. Зазнавши втрат, противник відступив", - ідеться в повідомленні.


"Крім цього, тут противник обстріляв наші укріплення з 122 мм самохідних установок, 120 і 82 мм мінометів, гранатометів, зенітних установок і стрілецької зброї. Артилерію калібру 122 мм і 82 мм міномети ворог задіяв під Новоолександрівкою, а також вів вогонь із танка в районі Попасної", - додали в штабі.


Нагадаємо, що увечері 21 липня в зоні АТО на Донбасі диверсанти бойовиків також  атаковали опорний пункт Збройних сил України у Мар'їнці, але отримали гідну відсіч і панічно втікали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?