Росії готують новий "олімпійський" удар - західні ЗМІ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Росії готують новий "олімпійський" удар - західні ЗМІ

Росії готують новий "олімпійський" удар - західні ЗМІ
Джерело:  Укрінформ

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) усуне всю  збірну Росії   від участі в літній Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро, а можливо, і в зимовій, яка буде проходити в 2018 році.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Укрінформ", який цитує The Daily Mail.

За даними ЗМІ, про це рішення буде оголошено в неділю, 24 липня, після екстреного засідання виконкому МОК. На ньому комітет вивчить рішення Спортивного арбітражного суду (CAS), який залишив у силі відсторонення від Олімпіади збірної Росії з легкої атлетики.

При цьому президент МОК Томас Бах хоче, щоб було розглянуто питання про права окремих спортсменів.

Також повідомляється, що деякі чиновники МОК хочуть усунути збірну Росії не тільки від літніх Олімпійських ігор в Бразилії, але і від зимової Олімпіади 2018 року, яка пройде в Південній Кореї.

Нагадаємо, що літні Олімпійські ігри 2016 року пройдуть в Ріо-де-Жанейро з 5 по 21 серпня.

Раніше стало відомо, що щонайменше 10 національних антидопінгових організацій зажадали від президента Міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха  усунути збірну Росії від участі в Олімпійських та Паралімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро. Серед них - США, Канада, Німеччина, Іспанія, Японія та Швейцарія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?