Заяви Савченко аукнулись Україні в ПАРЄ: нардеп повідомив подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Заяви Савченко аукнулись Україні в ПАРЄ: нардеп повідомив подробиці

Заяви Савченко аукнулись Україні в ПАРЄ: нардеп повідомив подробиці

Заяви народного депутата Надії Савченко  про необхідність примирення з бойовиками ДНР/ЛНР призвели до виникнення у Парламентській асамблеї Ради Європи руху за повернення російської делегації.

Про це повідомив позафракційний нардеп, делегат ПАРЄ Володимир Ар'єв, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.

«Прибічники повернення Росії в ПАРЄ активно посилаються на "примирливі" заклики Надії Савченко. А критиків такої позиції Савченко називають пожежними-піроманьяками», - розповів він.

Також депутат зазначив, що, виходить, ті, «хто прагне боротися за свою землю, не погоджуються з окупацією і не хочуть сідати за стіл переговорів з російськими терористами - це маньяки, а російські агресори - об'єктивна реальність, з якою треба рахуватись?...».

«І найгірше, сама ж українська депутат і член ПАРЄ сприяє поширенню таких збочених думок», — резюмував він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  народний депутат Надія Савченко заявила, що українцям доведеться вибачатися перед Донбасом, інакше миру не буде.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?