Український боксер програв супербій, але обіцяв повернутися: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український боксер програв супербій, але обіцяв повернутися: опубліковано відео

Український боксер програв супербій, але обіцяв повернутися: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український боксер Віктор Постол зазнав поразки від американця Теренса Кроуфорда в об'єднавчому бою за титули WBC і WBO в першій напівсередній вазі.
Як повідомляє ONLINE.UA, наступного дня після бою Постол пообіцяв повернутися до чемпіонських боїв.
"Я вибачаюся, що не зміг перемогти. Я робив все від мене залежне, щоб бій був видовищним, йшов вперед, а мій суперник - ні. Але я вітаю Теренса Кроуфорда і можу сказати, що бився з кращим боксером мого дивізіону. Я ще повернуся!", - сказав Постол.
Дивіться: "Укра їнський лев" побив американця в США: опубліковано відео нокауту
В об'єднавчому бою всі троє суддів віддали перемогу Кроуфорду, який перевершив Постола в більшості раундів - 118: 107, 118: 107, 117: 108.
Перш за все, американець переграв українця в швидкості. При цьому Теренс не бив Постола в рингу, але був точнішим і пропускав менше ударів.
Найбільш видовищними вийшли заключні раунди бою, коли Постол спробував нокаутувати Теренса. Боксери обмінялися серією небезпечних ударів, але Віктор не зміг укласти суперника на ринг.



Дивіться: Тайсон Ф'юрі жорстко наїхав на Кличка за Гітлера: опубліковано відео
Відзначимо, що Постол зазнав першої поразки в кар'єрі після 28-ми перемог. Непереможний Кроуфорд же здобув 29 перемог в кар'єрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?