Трагедія на полігоні під Миколаєвом: військові повідомили подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Трагедія на полігоні під Миколаєвом: військові повідомили подробиці

Трагедія на полігоні під Миколаєвом: військові повідомили подробиці
Джерело:  online.ua

У Міністерстві оборони прокоментували подробиці вибуху під час стрільб на військовому полігоні "Широкий Лан" у Миколаївській області, під час якого загинув український військовослужбовець.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112 Україна ».
"Наразі рано говорити офіційну причину трагедії, яка сталася сьогодні вранці. Слідча комісія в складі офіцерів Миколаївської військової прокуратури, офіцерів військової служби правопорядку Миколаївського національного відділення працюють на місці події, щоб уточнити причину загибелі і поранення військовослужбовців", - заявив офіцер одеського регіонального центру Міністерства оборони Ярослав Чепурний.
При цьому, за його словами, вибух не має відношення до проведених зараз в Україні великих військових навчань Sea Breeze-2016 і "Південний Вітер".
"Серед 8 поранених один важкий. Йому зараз проводиться в Миколаївському військовому госпіталі операція. За його життя борються медики. Що стосується інших, 7 поранених, то у них поранення такого роду, що небезпеки для життя це не становить», - додав Чепурний.
«Буде проведено розслідування, яке повинно відповісти на питання, як так сталося, і що зробити, щоб цього більше не відбувалося", - додав представник Міноборони.





Як повідомляв ONLINE.UA, 25 липня в Україні стартували навчання "Південний вітер-2016".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?