Аваков озвучив чималу суму, яку дадуть за допомогу в справі Шеремета
Категорія
Україна
Дата публікації

Аваков озвучив чималу суму, яку дадуть за допомогу в справі Шеремета

Аваков озвучив чималу суму, яку дадуть за допомогу в справі Шеремета

Національна поліція України обіцяє винагороду в 200 тис грн за будь-яку інформацію щодо  вбивства журналіста Павла Шеремета, яке відбулося вранці 20 липня в центрі Києва.


Про це заявив глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.


"Нацполіція готова платити винагороду 200 тис грн за будь-яку інформацію, яка приведе до розкриття або успіху розслідування. Це фонд, який ми знайшли для цієї справи, - зазначив Аваков. - Всі коментарі про те, що знайшли плівку, бачили того чи іншого, є таке - вважаємо некоректними. Так, є інформація, яка невідома широкому загалу, але розголошувати зараз ми її не будемо".


"На жаль, немає можливості провести розслідування за два дні. Це величезний масив роботи", - підкреслив міністр.


Як повідомляв ONLINE.UA, письменник  Дмитро Биков вважає, що найбільш вірогідною версією вбивства Павла Шеремета є причетність прихильників "руського миру".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?