В Одесі розгорається скандал через бійку за участю нардепа: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Одесі розгорається скандал через бійку за участю нардепа: з'явилося відео

В Одесі розгорається скандал через бійку за участю нардепа: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У ніч на 23 липня в ресторані в Одесі «Парк Резиденс» сталася бійка за участю народного депутата від «Народного фронту» Георгія Логвинського.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Думская.net.
Про інцидент спершу повідомив сам Логвинський в своєму Facebook і опублікував відеозапис.
За словами депутата, один з відвідувачів ресторану Олександр С. почав грубо поводитися з дівчиною, зав'язалася бійка. Логвинський стверджує, що він звернувся до охорони ресторану і почав викликати поліцію, після чого Олександр С. вдарив його.
Далі, як повідомляє Логвинський, Олександр С. і його супутники билися з охороною, Олександр намагався силою відібрати телефон у дівчини, затіяв бійку зі співробітниками поліції, був затриманий, але зрештою втік з райвідділу.
Вранці поліція, за словами Логвинського, розшукала і викликала Олександра С. в слідче управління. Однак, за словами депутата, з поліції Олександр С. потрапив до лікарні.
За словами депутата, Олександр С. - пасинок відомого підприємця-зернотрейдера.
У той же час кореспондент «Думської» зустрівся з Олександром в приватній клініці "Інто-Сана", де той перебував з підозрою на струс мозку.
За словами Олександра, він відзначав в ресторані день народження сина, але зазнав нападу народного депутата і його племінника. За словами Олександра С., в суботу в слідчому управлінні його звинуватили в хуліганстві, спробі крадіжки телефону і перешкоджанні депутатській діяльності.
Як стверджує Олександр, під час допиту йому стало погано і він викликав «швидку», яка госпіталізувала його в 11 міську клінічну лікарню Одеси. За його словами, був поставлений діагноз «закрита черепно-мозкова травма», який згодом був скасований консиліумом лікарів.
У суботу ввечері Олександр, за його словами, звернувся до медустанови «Інто-Сана», де йому нібито підтвердили діагноз ЗЧМТ.
Водночас, за інформацією видання, Олександр був затриманий прямо в лікарняній палаті і доправлений в ізолятор тимчасового утримання. Йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.


Як повідомляв ONLINE.UA, 14 липня під час початку робіт з демонтажу кафе "Каратель", розташованого в Будинку профспілок на київському Майдані Незалежності, сталася бійка.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?