Справа Майдану: нардеп показав фото людей, на яких натякав Луценко
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа Майдану: нардеп показав фото людей, на яких натякав Луценко

Справа Майдану: нардеп показав фото людей, на яких натякав Луценко
Джерело:  online.ua

Нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Володимир Ар'єв оприлюднив фотографії людей, які підозрюються у виведенні бійців "Беркута" з Києва після подій лютого 2014 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата.
"Ось персони, які підозрюються у виведенні Беркута з Києва і знищенні засобів вбивства Небесної Сотні. У слідства є версія що на прохання кривавого міністра МВС Захарченка беркутят-убивць вивели з революційного Києва ці двоє колишніх афганців з організації "Ніхто крім нас" - Чобітько (на фото з колорадською стрічкою) і власник хіпстерської бороди Олександр Ковальов, сепаратист за поглядами і голова міської організації "Ніхто крім нас" у Києві (на фото - у Донецькій ОДА під час захоплення будівлі терористами)", - написав Ар'єв.
Депутат також зазначив, що Ковальов раніше володів "незаконними копанками в Донецькій області", а під час подій лютого 2014 року ховав зброю, з якої стріляв "Беркут". "Ковальов останнім часом перебував у Києві, жив на бульварі Лесі Українки, їздив на позашляховику з номерами АА4004ВР. Інші "помічники" зараз опрацьовуються", - написав він.
Через кілька годин після публікації фотографій підозрюваних Володимир Ар'єв заявив про погрози, які почали надходити з боку Ковальова: "Підозрюваний в допомозі вбивцям Небесної Сотні Олександр Ковальов почав мені погрожувати. У мене питання до групи слідчих у справі вбивств на Майдані - це нормально, що він так привільно почувається? Може тому до сих пір справа не завершена?"
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Генпрокурор України Юрій Луценко заявляв про те. що один з керівників громадської організації «Ніхто крім нас» підозрюється в приховуванні злочину у справі про розстріл активістів Майдану.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?