Аваков повідомив про фанатів "руського миру" на хресній ході
Категорія
Україна
Дата публікації

Аваков повідомив про фанатів "руського миру" на хресній ході

Аваков повідомив про фанатів "руського миру" на хресній ході
Джерело:  online.ua

Глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів про групу шанувальників "руського миру", яких затримали під час  хресного ходу в Києві 27 липня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра.


"Невелика групка маргіналів з шести чоловік, які намагалися розгорнутим плакатом "Донбас - це російський світ!" нести киянам благість - відпочивають тепер в одному з райвідділів поліції. Слідчим цікаві ці особистості і їх аргументи, на молебень вони не потрапили", - написав Аваков.


Також він зазначив, що завдяки злагодженій роботі бійців Національної гвардії і Національної поліції України, в цілому, сутичок і провокацій під час хресного ходу вдалося уникнути.


"Чотирьох патріотів, які намагалися різкістю рухів зупинити цей церковний захід - попросили не створювати шансу для провокації антиукраїнських сил, і після бесіди - хлопці поїхали додому. Ніякої картинки для ворожих ЗМІ, і ніякої провокації. Рутинно - і ніякого руського миру!", - додав глава МВС.


Нагадаємо, раніше  ONLINE.UA публікував ексклюзивне відео з хресного ходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?