Хресна хода в Києві: у Авакова розвеселили смішною фотожабою
Категорія
Україна
Дата публікації

Хресна хода в Києві: у Авакова розвеселили смішною фотожабою

Хресна хода в Києві: у Авакова розвеселили смішною фотожабою
Джерело:  online.ua

Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Антон Геращенко оприлюднив кумедну фотожабу, присвячену хресній ході представників УПЦ Московського патріархату в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Геращенка.
"Після напруженого дня трохи гумору нам всім у стрічку", - підписав він колаж.




Нагадаємо, що на центральній вулиці Києва, Хрещатику, з метою посилення безпеки під час хресної ходи УПЦ Московського патріархату

встановили 6 металодетекторів

. Щоб потрапити на Європейську площу, людям потрібно було здати сумку або рюкзак на перевірку правоохоронцям, а самим пройти через рамку.


Користувачі соцмережі неоднозначно відреагували на колаж Геращенка: одні відзначили, що у радника міністра все відмінно з гумором, інші присоромили.


"Це не гумор, а відвертий сарказм. Повинно бути соромно...", - написав користувач

Ігор Білик.


"З гумором у вас все нормально, а от з політикою... треба зав'язувати", - зазначив користувач

Микола Колесников.





Раніше радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив про те, що не виключає жорстоких провокацій під час хресної ходи православних віруючих Московського патріархату.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?