Держдеп США відреагував на скандальні слова Трампа про Крим
Категорія
Світ
Дата публікації

Держдеп США відреагував на скандальні слова Трампа про Крим

Держдеп США відреагував на скандальні слова Трампа про Крим
Джерело:  РІА Новини

Державний департамент США назвав слова кандидата в президенти США Дональда Трампа про окупований Крим передвиборчою риторикою і заявив, що не збирається коментувати його висловлювання.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Ми не будемо коментувати риторику передвиборної кампанії", - заявила представник Держдепартаменту США Джулія Мейсон.
Нагадаємо, кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що в разі його обрання главою держави "розгляне" питання про можливе визнання Криму частиною Росії і про зняття з Москви санкцій.
"Так, ми будемо розглядати це", - сказав він у відповідь на питання журналістів про його позицію щодо анексії Криму Росією.
Водночас офіційна програма Республіканської партії передбачає збереження і можливе посилення санкцій проти Росії і невизнання Криму частиною російської території.
Раніше повідомлялося, що кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп спростував інформацію про існування у нього бізнесу в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?