ПСЖ упевнено переміг "Реал" у Кубку чемпіонів: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

ПСЖ упевнено переміг "Реал" у Кубку чемпіонів: опубліковано відео

ПСЖ упевнено переміг "Реал" у Кубку чемпіонів: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Чемпіон Франції ПСЖ впевнено переграв віце-чемпіона Іспанії мадридський "Реал" в матчі Міжнародного Кубка чемпіонів (International Champions Cup).
Як повідомляє ONLINE.UA, дуель відбулась у американському Коламбусі, завершилася з рахунком 3: 1 на користь парижан.
Вже на другій хвилині півзахисник Нанітамо Іконі вивів парижан вперед. А в кінцівці першого тайму бельгійський новачок парижан Томас Меньє забив два м'ячі за чотири хвилини. Спершу захисник завдав красивий удар з 22-х метрів у дев'ятку, а потім забив м'яч з декількох метрів у порожні ворота.
Усе, чим зміг відповісти "Реал" - це пенальті на 44-й хвилині, реалізований Марсело.
У другому таймі Зідан випустив на поле 11 нових футболістів, але на грі Королівського клубу це ніяк не позначилося. ПСЖ впевнено довів гру до перемоги.


Дивіться: Лига чемпионов: результаты всех матчей 27 июля


Відзначимо, що ПСЖ здобув другу перемогу в рамках Міжнародного Кубка чемпіонів. Раніше парижани з таким же рахунком обіграли міланський "Інтер". "Реал" же провів перший матч на турнірі.


Попереду у парижан гра з чемпіоном Англії "Лестер Сіті", яка відбудеться 31 липня. На "Реал" ще чекають матчі з лондонським "Челсі" (30 липня) і мюнхенською "Баварією" (4 серпня).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?