Український дипломат жорстко проїхався по Трампу через Крим
Категорія
Україна
Дата публікації

Український дипломат жорстко проїхався по Трампу через Крим

Український дипломат жорстко проїхався по Трампу через Крим
Джерело:  online.ua

Колишній постійний представник України при ООН Юрій Сергєєв назвав кандидата в президенти США Дональда Трампа клоуном у зв'язку з його висловлюваннями про анексований Росією Крим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Сергєєва.
"Схоже, клоун-Трамп на тлі гастролей зовсім злетів з котушок. Він ще більша небезпека для США, ніж тероризм", - написав дипломат.
Нагадаємо, кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що в разі його обрання главою держави "розгляне" питання про можливе визнання Криму частиною Росії і про зняття з Москви санкцій.
Користувачі мережі прокоментували реакцію Сергєєва на слова Трампа:
ДніпроКіт: "Дайте будь ласка відповідь. Як Ви оцінюєте його шанси стати президентом?"
Yuriy Sergeyev: "На жаль, реальними".
Ексаревський: "Ну якщо дипломат Трампа клоуном називає... а уявіть, якщо він на плечах маргіналів скочить в президентське крісло ойой".
Yuriy Sergeyev: "У Кремлі організують величезну вечірку!"
osobenniy: "Це Савченко, тільки в масштабі Сполучених Штатів".
Раніше повідомлялося, що Державний департамент США назвав слова Дональда Трампа про окупований Крим передвиборною риторикою і заявив, що не збирається коментувати його висловлювання.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?