Популярний ведучий відпустив надзвичайно жорстокий жарт про Трампа і Путіна: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Популярний ведучий відпустив надзвичайно жорстокий жарт про Трампа і Путіна: з'явилося відео

Популярний ведучий відпустив надзвичайно жорстокий жарт про Трампа і Путіна: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Відомий американський телеведучий Стівен Кольбер жорстко пожартував про відносини між кандидатом в президенти США Дональдом Трампом і президентом Росії Володимиром Путіним.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на Youtube-каналі ток-шоу The Late Show with Stephen Colbert.
Глядачі в залі поставили Кольберу запитання: "Якби сьогодні в вашому шоу був Дональд Трамп, про що б ви його запитали?". На це телеведучий відповів:
"Який на смак хр*н Путіна?".


Як відомо, Стівен Кольбер - популярний американський актор, сатирик, режисер і ведучий вечірнього ток-шоу The Late Show with Stephen Colbert. The Late Show виходить п'ять днів на тиждень після 11 вечора і дуже популярне в США, оскільки подано все в гумористичному форматі.
Формат, як і багатьох інших вечірніх і нічних ток-шоу, включає використання комедійних скетчів, інтерв'ю гостей та музичних номерів. Список гостей включає більше політичних і державних фігур, ніж інші подібні шоу, серед яких були віце-президент США Джо Байден, представник Демократичної партії Берні Сандерс, мільярдер Дональд Трамп і багато інших.
Також варто відзначити, що у Кольбера практично повний контроль над шоу, з невеликим втручанням з боку каналу CBS, на якому воно транслюється.
Раніше повідомлялося, що кандидат в президенти США Дональд Трамп заявив, що в разі своєї перемоги на виборах готовий розглянути питання про визнання Криму російською територією.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?