На оборонному підприємстві на Сумщині пролунав вибух, є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

На оборонному підприємстві на Сумщині пролунав вибух, є загиблі

На оборонному підприємстві на Сумщині пролунав вибух, є загиблі
Джерело:  online.ua

У четвер, 28 липня, близько 16.30 на території випробувальної станції № 2 Державного науково-дослідного інституту хімічних продуктів ДК "Укроборонпром", розташованої в Кролевецькому районі  Сумської області, стався вибух, загинули три людини.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу військової прокуратури Центрального регіону України.


Попередньо встановлено, що під час розвантаження боєприпасів, які були привезені для утилізації, стався їх вибух.


В результаті загинули три людини, ще двоє отримали тілесні ушкодження.


"Для з'ясування обставин трагічної події на місце виїхали представники правоохоронних органів Сумської області, в тому числі військової прокуратури Сумського гарнізону Центрального регіону України на чолі з виконуючим обов'язки військового прокурора гарнізону", - сказано в повідомленні військової прокуратури.


Як повідомляв ONLINE.UA,  25 липня на військовому полігоні в Миколаївській області випадково розірвався міномет, в результаті чого загинув один і отримали поранення 8 українських військовослужбовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?