Нардеп-утікач попросив про відпустку: опублікований документ
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардеп-утікач попросив про відпустку: опублікований документ

Нардеп-утікач попросив про відпустку: опублікований документ
Джерело:  online.ua

Народний депутат від групи "Воля народу" Олександр Оніщенко, який підозрюється в скоєнні злочинів за кількома статтями Кримінального кодексу України, 20 липня 2016 року написав на ім'я голови Верховної Ради України заяву про відпустку з 25 липня по 5 вересня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата Ірини Геращенко.


"Прошу мені надати щорічну оплачувану відпустку з 25 липня по 5 вересня 2016 року", - йдеться в заяві Оніщенка, оприлюдненій Геращенко.


Як видно з фотографії заяви, вона була написана 20 липня, а зареєстрована в апараті ВР 22 липня.



Ірина Геращенко також написала: "Уявіть собі - депутат (в бігах) Онищенко написав ... заяву про відпустку! Перевтомився .... і КЗпП гарантує йому, бідоласі, відпустку".


"Я отримала цей лист на підпис перед своїм відрядженням на Донбас і, чесно кажучи, навіть розгубилася - що з цим робити ... Попросила парламентських юристів і знавців регламенту дати консультацію - що робити в такому випадку? Цікаво, Клюєв теж напише заяву про відпустку ? Адже по КЗпП має право ... ", - написала Геращенко.


Як повідомляв ONLINE.UA,  один з підозрюваних у справі про розкрадання в ході газових аукціонів, головним фігурантом якої є і Онищенко, пішов на угоду зі слідством і дав гучні свідчення. 


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?