Трагедія на Сумщині: у Луценка озвучили ймовірну причину вибуху
Категорія
Україна
Дата публікації

Трагедія на Сумщині: у Луценка озвучили ймовірну причину вибуху

Трагедія на Сумщині: у Луценка озвучили ймовірну причину вибуху
Джерело:  online.ua

Причиною вибуху, який стався 28 липня на випробувальній станції №2 НДІ хімічних продуктів держконцерну "Укроборонпром" в Сумській області, може бути недбалість чиновників.
Про це заявив в. о. глави військової прокуратури (підпорядковується Генеральному прокурору Юрію Луценку) Сумської області Олексій Ляшенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
Ляшенко відзначив, що 29 липня на місці НП на випробувальній станції №2 НДІ хімічних продуктів держконцерну "Укроборонпром" проведуть детальний огляд для встановлення причини вибуху.
"Першочергова версія - це недбале ставлення посадових осіб під час проведення робіт з підвищеною небезпекою", - заявив він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше співробітниця прокуратури Сумської області Тетяна Мироненко розповіла подробиці про загиблого під час вибуху представника НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?