Трагедія на Сумщині: в соцмережах звернули увагу на важливу деталь
Категорія
Україна
Дата публікації

Трагедія на Сумщині: в соцмережах звернули увагу на важливу деталь

Трагедія на Сумщині: в соцмережах звернули увагу на важливу деталь
Джерело:  online.ua

Відомий військовий волонтер Роман Доник в зв'язку з вибухом на випробувальній станції держконцерну "Укроборонпром" в Сумській області, який стався під час утилізації боєприпасів, звернув увагу громадськості на факт утилізації боєприпасів під час війни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера.
"Соромлюсь запитати, а ми що, до сих пір утилізуємо боєприпаси? На третьому році війни і при великій ймовірності початку війни Росією? Ми готуємо батальйони ТРО, збираємося озброювати практично цивільних людей, але продовжуємо утилізацію боєприпасів. Це тільки мені здається якимось абсурдним і нещадним 3,14здецем?", - написав Доник.


Деякі з користувачів мережі посперечалися з волонтером. Так, Андре Кукіз написав: "Буває вибракування. Є термін зберігання".


Денис Томенчук: "Ракети Х-27 списані, і тому утилізували".


Володимир Фінгерт: "Ви не праві, то, що боєприпаси рвонули це ще раз доводить, що їх не можна використовувати, вони можуть здетонувати в будь-який момент... з іншого боку, треба "комусь" дати по кумполу за те, що в країні третій рік війна, а виробництво бомб і мін все ще не налагоджено".


Нагадаємо, одним із загиблих під час вибуху є громадянин України, представник НАТО.
Як повідомляв ONLINE.UA, ймовірною причиною вибуху 28 липня на оборонному підприємстві назвали недбалість чиновників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?