Слова нового британського прем'єра про Росію викликали істерику фанатів Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Слова нового британського прем'єра про Росію викликали істерику фанатів Путіна

Слова нового британського прем'єра про Росію викликали істерику фанатів Путіна
Джерело:  online.ua

Прем'єр Великобританії Тереза ​​Мей, яка тільки недавно зайняла посаду, висловила готовність використовувати ядерну зброю як страхітливу силу, що викликало обурення серед фанатів президента Росії Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.
За інформацією "РИА Новости", Мей зробила свою заяву на прес-конференції в Братиславі. На питання про те, чи готова прем'єр використовувати ядерну зброю проти Росії, Мей відповіла: "Дійсно, на минулому тижні пройшло дуже важливе голосування в парламенті (Великобританії - ONLINE.UA) про продовження нашої ядерної програми. Під час дебатів було поставлено питання про те, чи була б я готова використати ядерну зброю як страхітливу силу. І моя відповідь була: "Так!".
Російські користувачі мережі негативно відреагували на подібну заяву. Багато хто навіть почав погрожувати прем'єрові Великої Британії у відповідь.
Бравий Швейк: "А отримати десяток мегатонн по Вашингтону готова?" (Мабуть, користувач вважає, що Вашингтон - у Великобританії. - Ред.)

Анатолій Кадников: "Ми повинні в будь-який момент першими завдати нищівного удару по агресору".


Белла Станіславівна: "Як таких нелюдей-то земля носить..."



Спрінг_Твістер

: "Ще одна ілюстрація до того, що нежіноча це справа - країною рулити: коли ядерний удар залежить від стрибка гормонів".



Андрій Єгоров

: "Ну і де ж США з її вічно довгим носом, готові відбити будь-які прояви ядерної загрози в світі? Чому не реагують?"


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Тереза Мэй висловила впевненість в тому, що Росія і КНДР залишаються головними загрозами для всього світу

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?