ФСБ ненавидить проект "Кадиров": в Росії розповіли про таємну війну в Кремлі
Категорія
Світ
Дата публікації

ФСБ ненавидить проект "Кадиров": в Росії розповіли про таємну війну в Кремлі

ФСБ ненавидить проект "Кадиров": в Росії розповіли про таємну війну в Кремлі
Джерело:  online.ua

Російський політолог Андрій Піонтковський

вважає, що Федеральна служба безпеки Росії завжди ненавиділа проект президента РФ Володимира Путіна - главу Чечні Рамзана Кадирова.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Політолог заявив, що в статті про Чечню і Росію, в якій він писав, що чеченцям і росіянам потрібно жити в різних державах, потрапив в больову точку ФСБ Росії.


"Це больова точка. В першу чергу для ФСБ. Адже зі вбивства Нємцова навколо цього процесу розгорнулася серйозна боротьба на самій вершині російської влади. Якщо хочете, то в певному сенсі це боротьба між ФСБ і Путіним. ФСБшники мали намір йти вище, допитувати близьке оточення Кадирова і самого Рамзана Ахматовича. Це не випадково. Справа не в тому, що попіл убієнного Бориса Юхимовича стукає їм у серце. Анітрохи. ФСБ завжди ненавиділо путінський проект "Кадиров", - сказав Піонтковський.


За його словами, в ФСБ вважають, що президент Росії позбавив їх перемоги у другій війні з Чечнею.


"Вони вважають, що Путін позбавив ФСБ перемоги у другій війні з Чечнею. Однак ФСБ не могла кинути виклик вождю безпосередньо. Проте в справі Нємцова ситуація склалася так, що кинути виклик можна. Програма силовиків по Чечні інша, ніж у мене. Вони хочуть повернутися в Чечню з повним всевладдям спецслужб, де життя будь-якої людини буде не в руках Рамзана Кадирова, а в руках ФСБ", - зазначив політолог.


Повний

текст інтерв'ю Андрія Піонтковського читайте на ONLINE.UA: Россия на пути в 37-й год, а между ФСБ и Путиным идет борьба

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?