Не варто говорити "громадянська війна": в мережі обговорюють жорстке відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Не варто говорити "громадянська війна": в мережі обговорюють жорстке відео

Не варто говорити "громадянська війна": в мережі обговорюють жорстке відео
Джерело:  online.ua

Користувачі мережі обговорюють відео, на якому патріот України на зборах громадськості в Павлограді пояснює чоловікові з антиукраїнською риторикою, чи дійсно проходить в Україні так звана "громадянська війна".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


На засіданні жителі Павлограда обговорювали питання перейменування провулка імені Чкалова в провулок імені Андрія Михайленко, воїна АТО, який загинув під час бойових дій.


На відео відображений один з жителів провулка Чкалова, який на публіці розповідав про нібито "громадянську війну" на Донбасі. "Ви дослухайте до кінця! Так ось, сто років тому у нас на цій землі також була громадянська війна...", - каже він, після чого інший чоловік, явно не згодний з його думкою, підходить і б'є його.


Відомо, що в кінці зборів вдалося провести голосування. Згідно з результатами, за перейменування провулка Чкалова проголосували 44 людини, проти, - 42.



"Приклад правильної, аргументованої дискусії з людиною, яка вголос озвучує тези московської пропаганди", - прокоментував відео активіст і ветеран АТО Дмитро Резніченко.


Інші користувачі мережі також відреагували на відео. Так, Родіон Шевченко написав: "Вагомий аргумент! Опонент від нього навіть на ногах не встояв!)))".



Серж Престон: "У чому фішка мантри "у нас не громадянська війна, а російська агресія"?".


Андрій Лукін: "Дивився б і дивився ..."



Сергій Мироненко: "Технічно вправний лівий боковий удар. Приємно бачити хорошу ударну техніку у патріотів".


Макс Мірошниченко: "Фу, як нетолерантно)".



Віталій Панич: "Як каже мій кум, я вже втомився розповідати, доводити аргументовано ватнікам російську агресію, я б'ю з лівої. - А чому з лівої питаю. - Бо з правої можу вбити".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі посміялися над "патріотичним" оновленням автомобіля позафракційним депутатом Володимиром Парасюком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?