Сильна злива затопила Житомир: з'явилися яскраві фото та відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Сильна злива затопила Житомир: з'явилися яскраві фото та відео

Сильна злива затопила Житомир: з'явилися яскраві фото та відео
Джерело:  zhzh.info

У мережі з'явилися фото і відео наслідків сильної зливи, яка пройшла ввечері в п'ятницю 29 липня в  місті Житомир.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Zhzh.info.


Після зливи затопило перехрестя вулиць Покровської-Грушевського (колишні Щорса-Котовського), також підтопило приватні будинки на перехресті проспекту Незалежності (раніше - вулиці Ватутіна) і Покровської.


Місцеві жителі відзначають, що води зривала шматки асфальту, дошки і т.п. На перехресті вулиць Покровської-Грушевського діти влаштували купання.



«В районі 19.00, коли почалася злива, затопило перехрестя Проспекту Незалежності та вул. Покровської, вся вода побігла в приватні сектори за адресою Покровська 80, 82, 85, 87, і річка потекла так, що шматки асфальтного покриття пішохідної частини зірвало і понесло у двори приватного сектора. Зливова система не справляється, деякі решітки просто засипані і забиті дошками, дощовій воді нікуди подітися. Я проживаю в одному з цих будинків, коли я побачив що вода хлинула на подвір'я і почала підступати до дверей мого будинку, будинку сусідів, то набрав номер нашої доблесної поліції і попросив допомоги, ради до кого звернутися і попросив викликати наряд поліції, щоб зафіксувати факт підтоплення ділянки. Мені відповіли - чекайте патруль, пройшло пів години а патруля немає, я знову подзвонив на 102, мені сказали чекати, в результаті проїхало повз три патруля і ніхто не зупинився», - розповів місцевий житель Михайло.


Як повідомляв ONLINE.UA,  17 червня над Волинською областю пронісся потужний ураган і сильна злива, які зривали дахи з будинків і ламали дерева.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?