ДТП з українським автобусом в Польщі: з'явилася нова інформація про загиблих
Категорія
Події
Дата публікації

ДТП з українським автобусом в Польщі: з'явилася нова інформація про загиблих

ДТП з українським автобусом в Польщі: з'явилася нова інформація про загиблих
Джерело:  online.ua

Віце-консул України в Любліні Віталій Білий розповів, що в результаті  ДТП, в яку потрапив мікроавтобус з українськими номерами під Любліном, загинуло щонайменше троє українців.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112.ua.


"Я зараз перебуваю на місці ДТП. Ми спільно з поліцією проводимо заходи з метою встановлення осіб, постраждалих і загиблих. ДТП сталося в результаті в'їзду задньої частини міні-вена Citroen з українською реєстрацією у вантажівку КІР з українською реєстрацією, який був припаркований на узбіччі. В результаті ДТП загинули 5 осіб. Особи трьох з них вже встановлені. Це громадяни України. Двоє встановлюються поліцією. Інші, ймовірно, теж громадяни України", - зазначив віце-консул.


Також Білий підкреслив, що, незважаючи на поширену раніше інформацію про одного постраждалого, госпіталізовано троє. "Це водій автомобіля Citroen, один пасажир цього автомобіля і водій вантажівки. Ми вирушаємо в госпіталь з метою з'ясування стану здоров'я постраждалих", - пояснив він.


Як повідомляв ONLINE.UA,  5 червня на кільцевій дорозі під Любліном сталася ДТП, в якій загинуло троє українців, ще троє постраждали.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?