Українців яскраво привітали з Днем Незалежності з-під стін Кремля: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українців яскраво привітали з Днем Незалежності з-під стін Кремля: з'явилося відео

Українців яскраво привітали з Днем Незалежності з-під стін Кремля: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Український журналіст, кореспондент агентства УНІАН у Москві Роман Цимбалюк оригінально привітав українців з  Днем Незалежності України, записавши відеопривітання біля стін російського Кремля.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.


Онлайн трансляцію головних подій Дня незалежності 2016 читайте тут.


"Звичайно, в цей день мені хотілося б бути на Хрещатику, але доля мене закинула сюди, на Червону площу біля кремлівської стіни. Звичайно, це не привід не святкувати День Незалежності України. Синьо-жовтих прапорів тут небагато, але тут можна відчути, що ми обов'язково переможемо наших внутрішніх демонів. Покажемо нашим загарбникам цей таємний шлях до Уральських гір, якщо, звичайно, вони не зникнуть як роса на сонці. Україна була, є і буде. З днем ​​народження, неню", - сказав Цимбалюк у своєму привітанні.



Відзначимо, що за кілька годин після публікації відеоролика, він зібрав понад 15 тис переглядів, тисячі "лайків" і сотні "репостів".


Також багато хто з користувачів мережі залишив захоплені коментарі:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Роман Цимбалюк жорстко пройшовся по французьким депутатам, які вирішили побувати в Криму, незважаючи на міжнародні санкції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?