У центрі Москви захопили заручників: опубліковані відео та звернення до Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У центрі Москви захопили заручників: опубліковані відео та звернення до Путіна

У центрі Москви захопили заручників: опубліковані відео та звернення до Путіна
Джерело:  ТАРС

На Великій Нікітській вулиці в Москві збанкрутілий бізнесмен Арам Петросян захопив заручників у відділенні банку "Сітібанк" і погрожує влаштувати вибух.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


У мережі з'явилося відео, яке надіслав один із заручників:



Відзначимо, що бізнесмен також оприлюднив в YouTube відеозвернення до президента Росії Володимира Путіна, в якому він пояснює мотиви свого вчинку і висуває вимоги.


"Сьогодні, 24 серпня 2016 роки я буду йти на резонансне порушення кодексу РФ. Я піду на це тому що іншого шляху не залишилося донести до Вас, що є велика проблема в Росії, - банкрутство. Мені, повірте, вже втрачати нічого, все, що було, я вже втратив. Йдучи на цей крок я ставлю дві вимоги: визнати на державному рівні поняття банкрутства фізичних осіб хворобою і створити на державному рівні новий інститут, який міг би вирішити цю проблему, лікарню для бізнесменів", - сказав в зверненні він.


"Для наркоманів, алкашів, ВІЛ-інфікованих, туберкульозників, - є лікарні. А нам що? Що чекає збанкрутілу людину? Ще Олександр Македонський говорив, що набагато вигідніше вилікувати одного пораненого воїна, ніж взяти десять новобранців", - додав Арам Петросян.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Україні прогнозували масові банкрутства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?