Американська поп-зірка запалила в автокараоке: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Американська поп-зірка запалила в автокараоке: опубліковано відео

Американська поп-зірка запалила в автокараоке: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Американська поп-співачка Брітні Спірс стала гостем популярного в Британії шоу Джеймса Кордена Carpool Karaoke.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал ведучого шоу.
Спірс і Корден разом виконали як старі, так і нові хіти співачки. Зокрема, почали поїздку знаменитості з синглу Oops! ... I Did It Again. Коли Джеймс запитав артистку, про що ця пісня, Брітні чесно відповіла, що не знає.
У перервах між співом Брітні зізналася, що мріє ще про дітей. Як відомо, у артистки підростає двоє синів від попереднього шлюбу з Кевіном Федерлайном.


Нагадаємо, Carpool Karaoke - це музично-гумористична передача. Веде її відомий британський комік Джеймс Корден (James Corden). Комік роз'їжджає на авто по Лондону і запрошує до себе в авто відомих музикантів. Разом вони виконують авторські пісні музикантів, спілкуються і, звичайно, жартують.
Так, попутниками Кордена вже встигли стати Адель, Елтон Джон, Джастін Бібер та інші знаменитості.
Як повідомляв ONLINE.UA, австралійська і американська актриса, співачка і продюсер, лауреат премії "Оскар" Ніколь Кідман разом із чоловіком кантрі-співаком Кітом Урбаном зняли відео-пародію на відоме автомобільне караоке-шоу Джеймса Кордена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?