У Москві спалахнула масштабна пожежа, багато загиблих: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві спалахнула масштабна пожежа, багато загиблих: з'явилося відео

У Москві спалахнула масштабна пожежа, багато загиблих: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

При пожежі на складі на Алтуф'євському шосе в Москві в Росії загинули 16 осіб.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на джерело російського агентства «Інтерфакс» в екстрених службах міста.


«Пожежу в адміністративно-складській будівлі друкарні ліквідовано на площі 200 кв. метрів. Постраждали 20 осіб, 16 з яких загинули, четверо людей потрапили до лікарні», - заявив співрозмовник агентства.


У свою чергу мер Москви Сергій Собянін повідомив у своєму Twitter про велику кількість жертв під час пожежі.


«На Алтуф'євському шосе в промзоні сталася пожежа. На жаль, велика кількість жертв. Будемо розбиратися разом з правоохоронними органами», - написав Собянін.


Пожежа почалася вранці 27 серпня; за даними джерела РІА Новини, приміщення належить російській друкарні ТОВ «Друкарський експрес».


Імовірно, всі загиблі були громадянами СНД і працювали на друкарні. Більшість загиблих - дівчата у віці до 18 років з Киргизії.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в Києві на Деміївському ринку в Голосіївському районі в ніч на 26 серпня сталося масштабне загоряння ларьків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?