Загибель 17 осіб під час пожежі в Москві: з'явилися нові подробиці і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель 17 осіб під час пожежі в Москві: з'явилися нові подробиці і відео

Загибель 17 осіб під час пожежі в Москві: з'явилися нові подробиці і відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилось нове відео  з місця пожежі в Москві, в результаті якої загинули 17 осіб.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube на каналі «Себастьян Перейра».


У той же час, згідно з інформацією російського міністерства надзвичайних ситуацій, стало відомо про те, що загиблі під час пожежі на Алтуфьевском шосе в Москві були громадянами Киргизії і працювали в російській столиці за трудовими договорами.


Пожежа, згідно з даними МНС, викликала несправність освітлювального приладу в одному зі складських приміщень. За інформацією російського відомства, там було багато легкозаймистих рідин і паперових виробів, тому вогонь швидко перекинувся з першого поверху по шахті ліфта в приміщення з людьми.


При цьому в МНС заявляють, що на складі була пожежна сигналізація, і вона спрацювала справно, але рятувальники не змогли відразу дістатися до приміщення із загиблими, їм довелося демонтувати стіни і шафи.



Раніше повідомлялося, що більшість загиблих - дівчата, багатьом з них не було 18 років.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Києві на Деміївському ринку в Голосіївському районі в ніч на 26 серпня сталося масштабне загоряння ларьків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?